Stenhuggare Malmö

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Malmö, Sverige
Heltid
Stenhuggare
Restaurering
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-12-12
annons: 18058

Constructum söker nu erfarna stenhuggare till ett nischat byggföretag inom restaurering och konservering. Vi erbjuder heltidsanställning med fast lön och bra förmåner. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta för en av våra kunder i södra Sverige. Företaget är specialiserat på restaurering och konservering av anrika byggnader och utför uppdrag i södra Sverige såväl som inom Europa.

I denna tjänst kommer du arbeta heltid och bidra med dina färdigheter inom stenhuggeri i syfte att konservera och restaurera anrika byggnader.

Inledningsvis blir du anställd av Constructum och arbetar som konsult hos vår kund. Därefter har du möjlighet att gå över med din anställning direkt i kundens verksamhet. Det finns goda möjligheter för dig som vill utveckla dina kunskaper och din karriär genom den här tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst två års sammanhängande erfarenhet inom stenhuggning och som vill fortsätta utveckla dina färdigheter i branschen.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för stenhuggning och som känner dig trygg i att arbeta med olika sorters huggmejlsar. Vanliga arbetsuppgifter är behuggning av natursten, arbete med fasadekorationer, detaljhuggning och utsmyckning.

För den här tjänsten värderar vi praktisk erfarenhet högt. Om du även har teoretisk utbildning inom sten- eller bildhuggning är det meriterande för tjänsten. Det är nödvändigt att du behärskar engelska eller svenska flytande i tal och skrift. Vidare behöver du ha svenskt körkort så att du kan röra dig fritt mellan de olika projekten.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag inom den Nordiska Byggbranschen hitta personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av vårt svenska kollektivavtal med Almega. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • Minst 2 års erfarenhet inom stenhuggning
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Utbildad sten- eller bildhuggare med avlagd examen

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan