VI HJÄLPER ER LYCKAS

Constructum finns för att byggmästare och installatörer ska kunna bedriva sin verksamhet på ett enklare och mer kvalitativt sätt. Vi är den strategiska partnern som hjälper dig skala upp och skala ned arbetsstyrkan efter behov.

Med Constructum som partner sparar du tid, ökar lönsamheten och minimerar din affärsrisk.

Med över 25 års erfarenhet inom bygg och industri och högt personligt engagemang hjälper vi våra kunder spara tid, öka lönsamheten och minimera affärsrisken.

VÅR HISTORIA

Constructum bildades 2018 som ett fokusområde inom Love My Office AB, med syftet att erbjuda kvalitativa arbetskraftslösningar för byggmästare och installatörer.

Den svenska bygg- och installationsbranschen är historiskt sett Skandinaviens största, och en av de sektorer som bidrar mest till skatteintäkter och sysselsättningsgraden i Sverige.

Vi är stolta över att verka och bidra i branschen tillsammans med våra professionella kunder och partners.

VÅRA MEDARBETARE

Vi arbetar med en blandad strategi för att attrahera de bästa talangerna från Sverige och norra Europa.

Vi rekryterar uppdragsbaserat beroende på vilken lösning som passar bäst för respektive projekt.

Med vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess, samt ett välbeprövat nätverk av Europeiska partners, är vi trygga med att skapa prisvärda och effektiva lösningar som bidrar till framgång hos varje unik kund.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi har välbeprövade processer för rekrytering och sourcing av personal. Med oss sparar du värdefull tid som kan läggas på mer värdeskapande aktiviteter i din verksamhet.

Personalkostnaden är oftast den största kostnadsposten i nästan alla företag. Och särskilt i bygg- och installationsbranschen finns en påtaglig risk för att personalstyrkan inte dimensioneras efter mängden bokade arbeten. Vi hjälper er hantera risken genom att etablera en god balans mellan att ha er egen personal och extern kompetens.

Med vår transparenta och förutsägbara timdebitering kan du enkelt räkna på lönsamheten i dina projekt. Du slipper även dyra over-head kostnader för personaladministration och projektledning. Vi tar hand om allt som rör våra medarbetare och erbjuder fullservice i varje projekt. 

Med Constructum får du en ansvarsfull, erfaren och pålitlig partner som prioriterar effektiviteten i ditt projekt. Förutom att erbjuda personalen arbetar vi nära respektive kund för att i samråd för att upprätthålla en sund och säker arbetsmiljö. 

Kvalitativ arbetskraft för industri och bygg i Norden

CONSTRUCTUM finns eftersom vi ser det ökande behovet av kvalitativ arbetskraft inom bygg, anläggning och industri i Norden.

Idag behövs arbetsgivare som investerar i sina medarbetare och hanterar säkerhet och arbetsmiljö på ett föredömligt sätt.

Vi investerar i våra medarbetare

För många yrkesarbetare är vi en språngbräda vidare i karriären. Och för de som stannar hos oss en längre tid är vi en seriös och ansvarsfull arbetsgivare som investerar i den fortsatta karriären.

Vi är övertygade om vår personalpolicy leder till att vi attraherar bästa möjliga arbetskraft, vilket i sin tur ger oss nöjda kunder – år efter år!

CONSTRUCTUMS STYRELSE

David 2

DAVID VINGREN

VD / Kundansvarig

david.vingren@constructum.nu

+46 (0) 79 300 16 73

Joakim Vingren profilbild 1

JOAKIM VINGREN

Offentlig upphandling,
Region Stockholm

joakim.vingren@constructum.nu

Antoni Aderlind profilbild 2

ANTONI ADERLIND

Byggindustri/IT, YIT

antoni.aderlind@constructum.nu

Ignacio Perez profilbild 1

IGNACIO PEREZ

Global affärsutveckling, ABB

ignacio.perez@constructum.nu