Snickare sökes inom Sverige

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Sverige (flera orter)
Heltid/projekt
Snickare, byggarbetare
Byggindustrin
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-04-06
annons: 18044

Vi hjälper en av våra nya kunder rekrytera snickare till olika städer i Sverige för arbeten som gipsning, isolering och liknande snickararbete.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Vi söker snickare som vill arbeta i Sverige och som har erfarenhet av gipsning och isolering. Jobbet som ska utföras är inte alltför komplicerat och vår uppdragsgivare erbjuder arbete på flera orter inom Sverige.

Som snickare för vår uppdragsgivare är det viktigt att du har erfarenhet av isoleringsarbeten och andra grundläggande snickararbeten. Du har erfarenhet från byggbranschen och arbetar bra i team med nya kollegor såväl som självständigt.

Kvalifikationer

För att passa den här tjänsten har du tidigare erfarenhet från byggbranschen och är en lagspelare. Genom effektivt teamarbete och erfarenhet kan du och dina kollegor leverera goda resultat.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag inom Byggbranschen, Industri, El och Installation samt Mark och Bygg att anställa och rekrytera personal till alla typer av projekt.
  • Minst 1 års erfarenhet från byggindustrin.
  • Kunnig inom gipsning och isolering
  • Du talar engelska eller svenska

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan