Självgående träarbetare Stockholm

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm
Heltid
Träarbetare
Bygg och renovering
Mars 2023
Löpande urval

publicerad: 2023-02-27
annons: 18059

Vi söker en självgående och erfaren snickare som vill arbeta med varierande snickeriarbeten under eget asvar i Stockholms skärgård med omnejd. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Vi söker nu en erfaren snickare som är intresserad av att arbeta med stort eget ansvar för projekt inom renovering och utbyggnation av villor och andra fastigheter. Initialt blir du anställd av Constructum och arbetar för vår kund i Stockholm. Därefter finns möjlighet till att fortsätta din antällning direkt hos vår kund. Företaget som anlitat oss är ett mindre byggbolag med lång erfarenhet och mycket bra referenser. Arbetet utförs till största del i Stockholms skärgård med omnejd där företagets privata kunder bygger och renoverar fastigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet som snickare och som kan ta stort eget ansvar för dina projekt. I den här tjänsten är det viktigt att du är självgående, kan läsa ritningar och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Körkort är ett krav för tjänsten.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper seriösa företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera kvalitativ personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • 5 års erfarenhet som träarbetare
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Du kan läsa ritningar
  • Körkort B
  • Utbildad snickare med yrkesbevis
  • Arbetsledarerfarenhet

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan