REKRYTERING SVERIGE

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm, Sverige
Heltid/deltid
Rekrytering
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-06-09
annons: 18055

Nu söker vi dig som brinner för rekrytering och som vill hjälpa vårt företag hitta fler yrkesarbetare och tjänstemän som kan arbeta hos våra kunder i Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Constructum hjälper Nordiska byggmästare bemanna och rekrytera sina arbetsplatser var de än finns. Som rekryterare ansvarar du för hanteringen av inkommande jobbansökningar och kommer även söka upp kandidater i så kallad Search.

I ditt arbete kommer du även genomföra digitala intervjuer, hantera administration som relaterar till kandidaternas profiler och göra referenstagningar. Som ett sista steg i processen färdigställer du kandidaternas profiler och lämnar över till respektive kundansvarig.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du kan delta i att utveckla våra rekryteringsprocesser. För rätt person finns goda möjligheter för att avancera i tjänsten. Det finns även möjlighet till hög ersättning då ersättning utgår i form av provision för anställda kandidater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som besitter stor drivkraft i kombination med stort ansvarstagande. Du har även goda sociala färdigheter och är inte rädd för att kommunicera med nya människor på både svenska och engelska.

Det är starkt meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare och även om du har kunskap och nätverk inom industriell tillverkning, installation eller byggindustrin.

Om du även är kreativ och lösningsorienterad finns stora möjligheter för dig att utveckla och effektivisera rekryteringsprocessen.

Då du kommer att ha kontakt med människor från olika länder är flytande engelska och svenska ett krav för tjänsten. Om du även behärskar något av språken ryska eller polska är det starkt meriterande.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt konsultbolag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

 • Du besitter stor drivkraft
 • Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter
 • Du är en “doer” som brinner för att driva dina projekt i mål
 • Du kommunicerar flytande svenska eller engelska i tal och skrift
 • Du har eget företag eller kan fakturera din lön
 • Tidigare erfarenhet av rekrytering
 • Befintligt nätverk inom industriell tillverkning, installationsbranschen eller byggindustrin
 • Du kan kommunicera på ryska eller polska

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

  * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
  Kontakta oss så bokar vi din kurs.