RECRUITMENT MANAGER

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm, Sverige
Heltid/deltid
Recruitment Manager
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-06-09
annons: 18055

Vi söker dig med god erfarenhet inom rekrytering och som vill hjälpa oss bli Sveriges bästa bolag inom byggbemanning. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Recruitment Manager

Constructum söker nu en professionell Rekryterare som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket gynnsamma villkor. Som Rekryterare HR kommer du vara Constructums nyckelperson för den svenska företagsmarknaden där du kommer specialisera dig på särskilda kundsegment och geografiska områden. I ditt arbete har du ett mycket stort ansvar för dina egna och företagets kunder. Du får även arbeta vidare med vårt befintliga kundregister.

Utvecklas hos oss

Du kommer att få vara med och bygga teamet och företagets framgång då hela Organisationen kommer att växa markant under 2023. Du möter vardagens utmaning tillsammans med våra Account managers med att rekrytera personal till kundernas arbetsplatser och projekt. Din uppgift blir att bygga en personlig relation med kunden och även med att jobba riktigt tätt med vår säljavdelning. Du måste förstå kundernas behov och erbjuda bästa möjliga lösning samt underhålla kundrelationen över tid.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi vill att du har flera års erfarenhet av rekrytering så du kan arbeta självständigt med rekryteringar på olika nivåer, och har utfört alla delar i rekryteringsprocessen tidigare. Stor administrativ vana är nödvändigt. Det är meriterande om du arbetat med search och/eller i en verksamhet som har mycket volymrekryteringar.

Som person behöver du vara serviceinriktad, noggrann och effektiv, eftersom arbetsuppgifterna är varierande och din främsta uppgift är att stötta vår ledning. Vi har periodvis mycket att göra så du får vara beredd att hugga i där det behövs, och därför behöver du vara prestigelös och driven, och samtidigt följa Constructums processer och riktlinjer.

Du kommer att trivas hos oss om du gillar att ha koll på detaljer, det faller sig naturligt att bygga relationer med kunder, leverantörer och kollegor, och tycker om att planera och arbeta tillsammans som ett lag för din kunds bästa. Slutligen erbjuder vi trygga och mycket fördelaktiga villkor kombinerat med en helt annan frihet än hos en traditionell aktör i branschen.

Detta är Constructum

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Constructums företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. 

Vi på Constructum har som mål att vara och uppfattas som det mest hållbara företaget i branschen. Vårt sätt att bedriva företag bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar Constructums grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

  • God kunskap och erfarenhet av hela rekryteringsprocessen
  • Du besitter stor drivkraft och ansvarskänsla
  • Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter
  • Du är en “doer” som brinner för att driva dina projekt i mål
  • Du kommunicerar flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • Befintligt nätverk inom industriell tillverkning, installationsbranschen eller byggindustrin
  • Du kan något av språken ryska eller polska

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan