REGISTRERA DIN PROFIL

Vi söker talanger i hela Norden. Om du vill utveckla din karriär och få tips på intressanta uppdrag kan du registrera din profil här.

Vi kommer kontakta dig när våra kunder behöver hjälp inom det område du vill arbete i, och där din skicklighet är nyckeln till framgång.

Välkommen att registrera din profil!

Constructum växer i den nordiska regionen. Vi samarbetar endast med seriösa företag som värderar kollektivavtal och som behöver de skickligaste yrkesarbetarna.

Om arbetet

Vi hjälper främst företag med verksamhet i Sverige eller i de nordiska länderna, Norge, Finland, Danmark, Norge och Norge. Vid enstaka tillfällen hjälper vi även kunder som har projekt på andra håll i Europa, till exempel Italien.

Det som kännetecknar våra kunder är att de tar anställningsvillkor och arbetsmiljö på stort allvar, och de uppskattar Constructums policy med trygga anställningar i Sverige och svenska kollektivavtal.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss behöver du ha någon form av erfarenhet från industrin, bygg eller mark och anläggning. Oavsett hur länge du varit i branschen är vi intresserade att hjälpa dig vidare i karriären.

Det som kännetecknar oss är att vi väljer seriösa och motiverade personer som vill växa i sin karriär. Då vi även hjälper våra kunder rekrytera hoppas vi bli din väg in i branschen så att du kan utveckla din karriär hos våra kunder.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Registrera din profil nedan

    * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
    Kontakta oss så bokar vi din kurs.