MURARE MED ERFARENHET

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Sverige (flera orter)
Heltid
Murare
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-04-23
annons: 18047

Vi söker nu murare med 2-3 års erfarenhet på flera orter i Sverige. Som murare hos oss har du möjlighet att arbeta åt både privatpersoner och företag. I tjänsten ingår även bonus och karriärutveckling. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Constructum är konsultbolaget för byggbranschen där du kan välja bland intressanta uppdrag, öka din lön och få stöd i utvecklingen av din karriär.

Vi vill nu expandera vår verksamhet med fler erfarna murare. Som murare kommer du arbeta med byggservice åt företag och privatpersoner och utföra renoveringar med allt från rivning, till murning och puts/polering.

I den här tjänsten är det viktigt att du har tidigare erfarenhet och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vanliga arbetsuppgifter är rivning av skorstenar och väggar, förberedelse av mark/golv, murning och puts/polering.

Som murare hos Constructum är du konsult och har möjlighet till stor variation i ditt arbete såväl som att engagera dig i företagets interna projekt.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som murare hos oss är det viktigt att du har minst 2-3 års erfarenhet från yrket och är öppen för att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du förväntas vara självgående och utföra arbetet enligt instruktion.

I våra projekt samarbetar vi oftast med personer från flera olika länder och det är därför nödvändigt att du behärskar antingen svenska eller engelska.

Det är också viktigt att du har god fysik då arbetet ibland kräver tunga lyft.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt konsultföretag för den Nordiska byggindustrin. Vi hjälper företag hitta personal till alla typer av projekt och behåller våra konsulter över tid tack vare att vi investerar i våra medarbetares karriär, hälsa och engagemang.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenska kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som uppskattar variationen och friheten hos oss, och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • 2-3 års erfarenhet som murare
  • Du behärskar både murning, rivning och puts/polering
  • Du behärskar svenska eller engelska, i tal och skrift
  • Utbildad snickare med yrkesbevis
  • Körkort B

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan