ELEKTRIKER STOCKHOLM

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm med omnejd
Heltid/projekt
Elektriker
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2021-11-14
annons: 18020

Vi söker nu elektriker med både längre och kortare erfarenhet för arbete hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Som elektriker kommer du arbeta både självständigt och i team.

Om arbetet

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att säkerställa den daglig och framtid drift av etablerade fastigheter samt av fastigheter under byggnation. Andra exempel på uppgifter kan vara att delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och lämpliga utbildningar.

Din roll

Vi tror att du som söker denna tjänst har passion för el och motiveras av att hitta lösningar. Vi uppskattar om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter kollegor och chefer såväl som med nya kunder. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i din roll.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har gymnasieutbildning som elektriker samt 1600 timmars praktik alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B- behörighet. Du är van att ta ansvar och kan jobba självständigt inom ditt område.

Har du även liftkort, erfarenhet av pumpar och/eller styr & regler är det meriterande. Har du allmän behörighet och erfarenhet från någon form av processindustri som stålverk, värmeverk etc är det mycket meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav liksom B-körkort.

  • B-behörighet inom el eller motsvarande
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från processindustri som stålverk eller värmevärk
  • Engelska, ryska eller polska

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan