SÄLJARE SÖKES

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm/Norrköping
Heltid/deltid
Account Manager
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-07-15
annons: 18056

Vi söker nu drivna B2B-säljare som vill stärka vår försäljning på den svenska marknaden. Som Account Manager kommer du arbeta med eget ansvar för personallösningar mot företag. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Constructum söker nu drivna B2B-säljare som vill hjälpa företaget ta nästa kliv i försäljningen på den svenska marknaden. Som Account Manager kommer du vara Constructums kontaktperson för svenska företagskunder och du får även specialisera dig på särskilda kundsegment och geografiska områden.

Dina kunder möter vardagens utmaning med att rekrytera personal till sina arbetsplatser och projekt. Constructum erbjuder kvalitativ bemanning, hyr-rekrytering och direktrekrytering av tjänstemän och arbetare. Din uppgift blir att bygga en personlig relation med kunden, förstå deras behov och erbjuda bästa möjliga lösning samt underhålla kundrelationen över tid.

I ditt arbete har du stort ansvar för dina egna kunder och kan därmed ta egna initiativ för att söka upp, bearbeta och träffa potentiella kunder. Du får även arbeta vidare med vårt befintliga kundregister.

Storleken på dina affärer kommer oftast variera och vi söker dig som tar lika väl hand om våra mindre kunder såväl som våra större kunder.

Vårt mål med den här rekryteringen är att du börjar på provision och kan utveckla din karriär inom försäljning och affärsutveckling med fast lön i företaget på sikt. Vi är ett nystartat företag med stora tillväxtambitioner vilket innebär att du kan avancera snabbt i karriären.

Som Account Manager ingår du i vår säljorganisation där vi kommer utveckla företagets försäljning framåt. Det innebär att du har möjlighet att få bra gehör för dina idéer som kan ta företaget framåt på marknaden.

Kvalifikationer

För att trivas i den här tjänsten behöver du ha god erfarenhet av B2B-försäljning och gärna erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Om du även har kontakter och kunskap inom byggbranschen eller andra branscher är det ett stort plus!

Du blir Constructums ansikte utåt och bygger förtroende mellan oss och företag av varierande storlek. Då du kommer arbeta som Account Manager har du ansvaret för att driva affären från start till avslut.

Vidare behärskar du svenska och engelska väl i tal och skrift.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt konsultbolag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

 • 1-2 års erfarenhet av företagsförsäljning (B2B)
 • Hög drivkraft
 • Hög personlig integritet
 • Initiativtagande
 • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av byggbranschen (eller liknande nischad bransch)
 • Erfarenhet av bemanning och rekrytering
 • Kunskaper inom förhandling
 • Kunskaper inom avtalsskrivning
 • Du talar även något av språken ryska, jugoslaviska eller polska.

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

  * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
  Kontakta oss så bokar vi din kurs.