ACCOUNT MANAGER

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Stockholm/Norrköping
Heltid/deltid
Account Manager
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-07-15
annons: 18056

Vi söker nu en driven Account Manager som vill stärka vår försäljning på den svenska marknaden. Hos oss får du arbeta med stort eget ansvar för dina kunder och stötta bolagets ledning för etablering i Sverige. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Account Manager

Constructum söker nu driftig Account Manager som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket gynnsamma villkor. Som Account Manager kommer du vara Constructums kontaktperson för den svenska företagsmarknaden där du kommer att få specialisera dig på särskilda kundsegment och geografiska områden. 

I rollen som Account Manager arbetar du med hela säljcykeln från start till mål. Du ansvarar för att prospektera fram nya kunder, boka, ringa och utföra möten samt göra inspektioner ute hos kund och sedan konstruera offerter och ro affären i hamn. Möten sker både digitalt och ute hos kund, beroende på vart i säljcykeln du befinner dig. Fokus inledningsvis blir på aktivitet och att bygga kundbasen. Eftersom Constructum är i uppstartsfas i Sverige får du vara med och bygga teamet och företagets framgång. Säljorganisationen består idag av fyra personer men kommer under 2023 att växa markant.

Kunder och marknad

Dina kunder möter vardagens utmaning med att rekrytera personal till sina arbetsplatser och projekt. Din uppgift blir att bygga en personlig relation med kunden, förstå deras behov och erbjuda bästa möjliga lösning samt underhålla kundrelationen över tid. Eftersom Constructum är en start-up och befinner sig i ett tidigt skede är de personliga egenskaperna för denna tjänst av största vikt.

Du som söker är en person som har ett stort eget driv och affärsförståelse. Det resulterar i att du levererar affärer och håller en hög aktivitet. Därtill är du prestigelös och trivs med att ställa upp för- och gör det som krävs för att ta affären i mål och i slutändan företaget framåt. Du har en förmåga att hantera stakeholders på ett elegant sätt och har en bra struktur i ditt arbete. Vi ser att du bidrar med din erfarenhet och idéer för att utveckla Constructum. Constructum är en långsiktig och engagerad arbetsgivare.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi förutsätter att har en positiv inställning, god analytiskt förmåga och ett brinnande intresse för affärer, samt förståelse för vad som driver ett sunt och hållbart företagande.

Den vi söker är relationsorienterad, ansvarstagande, utåtriktad och älskar att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel, då rutiner och verktyg inom företaget utvecklas i snabb takt. Du behöver trivas i en miljö där du träffar många människor och bygger förtroende och långsiktiga relationer. Slutligen erbjuder vi trygga och mycket fördelaktiga villkor kombinerat med en helt annan frihet än hos en traditionell aktör i branschen.

Detta är Constructum

Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Constructums företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

Vi på Constructum har som mål att vara och uppfattas som det mest hållbara företaget i branschen. Vårt sätt att bedriva företag bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare

När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar Constructums grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

  • 1-2 års erfarenhet av företagsförsäljning (B2B)
  • Hög drivkraft
  • Hög personlig integritet
  • Initiativtagande
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av byggbranschen (eller liknande nischad bransch)
  • Erfarenhet av bemanning och rekrytering
  • Kunskaper inom förhandling
  • Kunskaper inom avtalsskrivning
  • Du talar något av språken ryska eller polska.

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan