IT-projektledning och konsultation

CONSTRUCTUM har vi tillgång till erfarna och skickliga IT-konsulter . När du behöver delegera ett projekt till en av våra seniora IT-projektledare hjälper vi dig från start till slut.

Sök IT-konsulter med ett klick!

Administration

CONSTRUCTUM hjälper vi företag att avlasta och hantera administration, ekonomi och redovisning.

Vilken kompetens behöver ni?

IT-konsulter

CONSTRUCTUM har både egen personal samt fristående konsulter som stöttar våra kunders IT-leverans i hela Europa. Våra konsulter har lång erfarenhet inom programmering och kodspråk som HTML, JSS, Javascript, React JS, Python, C#, C++ med mera.

IT-projektledning

Ibland behöver våra kunder delegera ett helt projekt, eller en del av ett projekt. Våra IT-projektledare har över 20 års erfarenhet i branschen och hjälper dig gärna att ta ditt projekt från start till slut. Kontakta oss idag så kopplar vi ihop dig med lämplig projektledare.

Ekonomi och bokföring

CONSTRUCTUM har erfarna Redovisningsekonomer, Financial Controllers och Ekonomer som arbetat på både Volvo, Elgiganten och snabbväxande IT-bolag. Vi är noga att välja ut konsulter med goda referenser som kan hjälpa ditt bolag hålla ordning, utvecklas och växa.

Administration

I takt med att företaget växer behöver ofta befintliga och nya processer utvecklas. Våra administratörer talar flera språk som svenska, engelska och ryska och kan hjälpa dig och ditt bolag i er situation.

Vi hjälper er spara både tid och pengar genom att implementera välbeprövade processer och rutiner så att administrationen fungerar smidigt och effektivt.