SNICKARLÄRLINGAR STOCKHOLM

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Snickarlärlingar, Stockholm
Heltid
Snickare (lärling)
Nybyggnation, renovering
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-06-13
annons: 18053

Nu söker vi snickarlärlingar med byggutbildning till en spännande och omväxlande tjänst i Stockholm med omnejd. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Constructum hjälper nu ett lite mindre byggbolag som arbetar i Stockholm med omnejd. Hos oss kommer du få arbeta med nybyggnation av lägenheter och hus, samt renovering och andra typer av snickeri. Vår kund arbetar både mot företag och privatpersoner vilket innebär att du får en omväxlande och intressant tjänst där du kommer att lära dig mycket inom alla former av snickeri.

Inledningsvis blir du anställd hos Constructum och arbetar som konsult för vår kund i Stockholm. Därefter finns möjlighet att fortsätta din anställning hos kunden och utveckla dina erfarenheter och karriären hos dem.

Kvalifikationer

För att trivas i den här tjänsten behöver du ha någon form av byggutbildning, tex från gymnasiet eller annan högskola. Om du även har arbetat ett par år i byggbranschen är det starkt meriterande. På kundens arbetsplats finns arbetare från flera olika länder, och det är därför nödvändigt att du behärskar något av språken svenska, engelska eller lettiska.

Arbetet kommer ske på olika orter omkring Stockholm, tex Värmdö, Norra Stockholm och Nynäshamn. Därför är körkort (B) ett krav för tjänsten. Om du även har tillgång till egen bil är det starkt meriterande för tjänsten, men inget krav.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och konsultbolag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

 • Byggteknisk utbildning från gymnasiet eller högskola
 • Du talar och skriver obehindrat på något av språken: svenska, engelska eller lettiska.
 • Körkort B
 • God samarbetsförmåga
 • God förmåga och vilja att lära nytt
 • Du trivs med personligt ansvar
 • Praktisk kunskap från byggbranschen, tex praktik eller tidigare anställning
 • Tillgång till egen bil

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

  * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
  Kontakta oss så bokar vi din kurs.