ARBETSLEDARE SÖKES TILL MORA

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
PROJEKT:
START:
ANSÖK SENAST:

Mora, Sverige
Heltid
Arbetsledare/träarbetare
Renovering av fastighet
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-05-09
annons: 18048

Constructum rekryterar nu inför samarbete med ny kund. Ett större byggprojekt med rivning och snickerier skall utföras i Mora i Dalarna där arbetsledare behövs. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

I Mora skall större renoveringsarbeten utföras. Arbetet startar med rivning av alla utrymmen och fortsätter sedan med slipning av massagolv. Här skall det sedan läggas på nytt golv samt återuppbyggnad av nya innerväggar. Slutligen sker håltagning i yttertak, arbete med ventilation och aggregat och montering av yttertak (vanligt tak med tegel).

Vi söker dig som är erfaren träarbetare/snickare och som kan läsa ritningar och leda medarbetare på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och erfaren arbetsledare/träarbetare och som trivs bra med arbete i Dalarna. Då detta är ett projekt som pågår under längre tid innehåller arbetet flera olika moment och det är viktigt att du kan läsa ritningar och instruera dina medarbetare. För att kommunikationen skall fungera bra under arbetet behöver du kunna tala engelska eller svenska.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag som investerar i din karriär och utveckling i branschen. Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och vi följer svenska kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Constructum hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hitta personal till alla typer av projekt.

Välkommen att bli en del av Constructum!
 • Minst 1-2 års erfarenhet som snickare
 • Du talar och skriver flytande på svenska eller engelska
 • Du har god förståelse för att läsa och följa ritningar
 • God förmåga att arbetsleda nya kollegor
 • Utbildad snickare med yrkesbevis
 • Körkort för personbil (B)
 • Du tycker om att resa i tjänsten (ej krav)

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

  * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
  Kontakta oss så bokar vi din kurs.