SNICKARE MED YRKESBEVIS

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Sverige
Heltid
Snickare med yrkesbevis
Byggbranschen
2022-06-07
Löpande urval

publicerad: 2022-05-20
annons: 18049

På Constructum hjälper vi byggmästare i hela Norden att etablera och utföra sina projekt. Vi är ett konsultföretag som investerar i din framtid och din karriär i branschen. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss!

Om arbetet

På Constructum hjälper vi många av de större Nordiska byggföretagen att hyra in arbetskraft till sina projekt. Det innebär att du får en spännande och utvecklande tjänst med möjlighet att välja vilka typer av projekt du engagerar dig i.

Vi är ett företag som litar på dig och din kunskap när du uppfyller våra kompetenskrav. Och vi vill investera i din fortsatta karriär i branschen genom att matcha dig med projekt och utbildningar som leder dig vidare mot dina mål.

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss är det viktigt att känner ett genuint engagemang för byggbranschen och du vill hjälpa våra kunder utföra kvalitativa projekt, och för att vara aktuell för tjänsten behöver du vara snickare med yrkesbevis.

Som vår medarbetare är du företagets ansikte utåt och därför vill du bidra till att vi tar väl hand om våra värdefulla kundrelationer på marknaden.

Vi samarbetar gärna med dig som ser varierande projekt och resor som ett bra sätt att utveckla dina meriter i branschen. Att vilja resa är starkt meriterande eftersom våra kunder har projekt i hela Norden, men det är inget krav.

Om Constructum

Som medarbetare på Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenska kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Vi är ett yngre företag och du har stora möjligheter att utveckla företagets verksamhet och din karriär tillsammans med oss.

Välkommen att bli en del av Constructum!

 • Utbildad snickare med yrkesbevis
 • Starkt personligt intresse för bygg
 • Du värnar om våra kunder och trivs med att representera oss
 • Du talar flytande svenska eller engelska i tal och skrift
 • Kontroll mot belastningsregistret sker innan anställning
 • Körkort B
 • Erfarenhet som arbetsledare
 • Erfarenhet av ställningsbyggande
 • Du uppskattar möjligheten att arbeta på olika orter

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

  * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
  Kontakta oss så bokar vi din kurs.