Snickare till prefab-fabrik

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Hässleholm, Sverige
Heltid
Snickare
Snickeri (prefab)
Augusti 2022
Löpande urval

publicerad: 2022-06-30
annons: 18054

Constructum söker nu 5-6 snickare som kan arbeta med villor och lägenheter i prefabtillverkning. Vi erbjuder fast anställning och lön enligt kollektivavtal och en intressant arbetsplats i Hässleholm. Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Constructum samarbetar med ett framgångsrikt och intressant byggbolag som tillverkar villor och lägenheter i sin egen fabrik i Hässleholm. Prefab innebär att hus och lägenhetskonstruktioner förbereds i fabrik innan det transporteras och byggs på projekten i landet.

I det här projektet kommer du få arbeta med varierade former av snickeri i inomhusmiljö med glada och erfarna kollegor. Du kommer även att få lära dig läsa och följa ritningar. Det är meriterande om du gjort detta i tidigare arbete.

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen bör du ha erfarenhet och passion för snickeri. Du kommer vara en betydelsefull del kedjan för hus- och lägenhetstillverkningen och du är med och bygger människors nästa drömhem!

Du kommer ingå i ett glatt och kompetent gäng som uppskattar dina kunskaper såväl som din sociala sida för umgänge på raster och luncher.

Om du söker ett spännande och lärorikt arbete där du får arbeta med positiva kollegor är det här jobbet helt rätt för dig att söka!

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt konsultbolag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • Minst 2 års erfarenhet som snickare
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • Utbildad snickare med yrkesbevis
  • Kan läsa och följa ritningar
  • Tidigare erfarenhet från prefab-tillverkning

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan

    * Safe Construction Training tillhandahålls av BUC.
    Kontakta oss så bokar vi din kurs.