FIBERTEKNIKER SÖKES TILL SPÄNNANDE TJÄNST

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Sverige/Norge
Heltid
Fibertekniker, elektriker
Bygg och installation
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-06-07
annons: 18052

Vi söker nu erfarna fibertekniker eller elektriker med erfarenhet av fiberteknik. Hos oss kan du välja mellan spännande uppdrag både i Sverige och i Norge och vi investerar i din karriär under arbetets gång!

Om arbetet

Som fibertekniker kommer du arbeta hos våra kunder och hjälpa till att installera fiberkablar genom att “blåsa” ut dem i marken samt arbeta med svetsning.

Vår ambition är att du ska ha möjlighet att välja de uppdrag som intresserar dig allra mest och även få möjligheten att prova hur du trivs hos våra kunder och i deras team.

Eftersom vi samarbetar med kunder på flera olika orter kan arbete erbjudas både inom Sverige såväl som i andra Nordiska länder. Arbete kan förekomma både inomhus och utomhus.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av arbete inom fiberteknik sedan tidigare. Vi söker dig som har stort driv och noggrannhet i ditt arbete och som på kort tid kan bli självgående i arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom olika material och kablar, men inget krav.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • 1-2 års erfarenhet av fiberteknik
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • God fysik
  • Driven och ambitiös
  • Utbildning inom fiberteknik
  • Körkort B

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan