CE-CHAUFFÖRER NORRKÖPING/LINKÖPING

ORT:
OMFATTNING:
BEFATTNING:
BRANSCH:
START:
ANSÖK SENAST:

Norrköping-Linköping, Sverige
Heltid
CE-chaufförer
Transport
Omgående
Löpande urval

publicerad: 2022-06-07
annons: 18051

Vi söker nu CE-chaufförer kring Norrköping och Linköping. Hos oss får du arbeta med stort eget ansvar med möjlighet att bli anställd direkt hos kunden.

Om arbetet

Vi söker nu erfarna CE-chaufförer till vår kund som arbetar med tunga transporter. Vi söker erfarna chaufförer som kan ta stort eget ansvar för leveranser och transporter mellan lager och butik inom Sverige. Din utgångspunkt kommer vara i trakten kring Norrköping eller Linköping och därför söker vi dig som redan bor eller arbetar i närheten.

I ditt arbete har du stort eget ansvar och kommer säkerställa att våra kunder får får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid och du kan välja dagpass (04:00 – 16:00) eller nattpass (16:00 – 04:00)

Kvalifikationer

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha CE-körkort och det är meriterande med erfarenhet från yrket så att du kan arbeta självständigt. Du som söker behöver även ha ett giltigt YKB. I arbetet är det viktigt att du kan kommunicera på engelska eller svenska med dina kunder och kollegor och därför är detta ett språkkrav för tjänsten.

Om Constructum

Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.

Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi  arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!

  • Giltigt CE-förarbevis
  • Giltigt YKB
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift
  • Godkänd bakgrundskontroll (utdrag ur belastningsregistret sker)
  • Erfarenhet från yrket sedan tidigare
  • Truckkort

Mer information

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Ansök via formulär nedan